КИНГДАО ЛАНДПОВЕР МАЦХИНЕРИ ЦО., ЛТД.

Водеће предузеће специјализовано за снабдевање резервним деловима камиона у Кини

Dom > Знање > Sadržaj
Отварање за ширење глобалног изгледа компаније ЦИМЦ Поланд
- Jun 02, 2018 -

Пољске компаније ЦИМЦ (ЦИМЦ Траилер Поланд сп. З оо) у Републици Пољској, Помераниа, Гдиња одржале су једноставну и свечану церемонију, представници потпредседника Пољске приморске покрајине, заменика градоначелника града Гдиниа, инвестиционог менаџмента приобалне покрајине Званичници бироа, европски важни потенцијални купци, ЦОСЦО група у пољским предузећима и локални мулти медији позвани су да учествују у активностима тог дана.

Отварање за ширење глобалног изгледа компаније ЦИМЦ Поланд

Предсједник компаније ЦИМЦ Пољске, генерални директор Шенжен ЦИМЦ возила, Јианг Кивен, присуствовао је церемонији и одржао говор: "Након готово годину дана планирања и припреме, пољска предузећа ЦИМЦ данас су коначно у градској влади у Гдињи и многи купци се надају успјешно завршен и отворен. Ово се поставља у возило "глобалне операције, локална мудрост и стратегија". То као основа, ЦИМЦ Пољска ће се ослањати на европске технологије и ресурсе у Кину, за купце са квалитетнијим производима, да створи већу вриједност за локалне економија, запошљавање доноси боље поврате, а истовремено ће се активно бавити и иновацијама производа и вриједности ланца снабдевања и ширења, промовисати између Кине и ЕУ технологије, производа, људске интеракције и настојати да унапреде купце и друштвене вредност марке ЦИМЦ возила. "

Гдинија заменик градоначелника Катарзина Спицхала да ће инвестиција у Гдињи у Жонгји полирати и европску економску верзију слике са густом оловком, представила је град Гдиња ЦИМЦ новог постројења завршена исказана топла честитка. Ово је прва инвестиција Кине у индустрију прерадјивача у Померанији, отварање фабрике такођер је доказало да Гдиниа има способност да прихвати као ЦИМЦ ово највише инвеститоре на свијету.

ЦИМЦ возила Пољске компаније у неколико источних на изборима. После детаљне инспекције, коначно су се населили у јужном Балтичком мору у близини луке, погодан превоз, побољшање инфраструктуре, са предностима радне снаге Пољске индустријске зоне Гдиниа Цити Централ.

Пољски произвођач ЦИМЦ возила је возило Схензхен ЦИМЦ у европској бази за монтажу производа са укупном површином од 7700 квадратних метара, укључујући и две производне линије дворишта на отвореном и дворишту, пројектовани годишњи капацитет производње је 2000 јединица. Производи углавном укључују бочну завесу, кутију за замену и рам аута. Подразумијева се да ће ЦИМЦ возило путем ЦКД-а смањити трошкове логистике, комплетне производе у завршној скупштини у Европи и немачки професионални тим за продају одговоран за продају. 8 крајем ове године, Пољска ЦИМЦ је успјешно испоручила први аутомобил на руској страни сајле завјеса.

Иако је европска привреда ове године у релативно ниском стању, Пољска је мала земља са малим бројем економског раста, а број камиона и приколица се стално повећава. Међутим, Пољски са највећом компанијом Виелтон у приколици у Источној Европи, који је ове године купио Француску познато предузеће Траилер Фруехауф, пинцете на тржишту су проширене на читаву Европу, не могу се занемарити. Дакле, у Пољској оснивање компаније, која има пословне могућности, такође има потешкоћа.